Κοινωνία

Νίκαια: Συμβόλαιο θανάτου για χρέος ύψους 200.000 ευρώ – Ίδια εκτέλεση και στα Τίρανα

Νίκαια: Συμβόλαιο θανάτου για χρέος ύψους 200.000 ευρώ – Ίδια εκτέλεση και στα Τίρανα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε σε βενζινάδικο στη Νίκαια που ανήκει στο θύμα (για τον οποίο σας έγραψε νωρίτερα ο eretikos.gr). Τον εκτέλεσαν με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ από την επίθεση των αγνώστων στο πρατήριο στη Νίκαια έχει τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας άνδρας.

Τόσο ο νεκρός όσο και ο τραυματίας από τη μαφιόζικη επίθεση στη Νίκαια είναι Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, μάλιστα, είναι πρώτα ξαδέρφια.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που «παραγγέλθηκε» από τη μαφία στην Αλβανία. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το θύμα είχε χρέος, που ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ και αφορούσε ναρκωτικά.

Εκτιμάται πως πίσω από την εκτέλεση στη Νίκαια βρίσκεται σκληρή ομάδα από την Αλβανία, με τον τρόπο δράσης της επίθεσης να είναι ίδιος με εκείνον δολοφονίας που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στα Τίρανα.

Και το θύμα εκείνης της δολοφονικής επίθεσης είχε σχέση με ναρκωτικά και (όπως έγινε και στη Νίκαια) οι δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από τα νότια προάστια της Αττικής και μετά την εκτέλεση, το έκαψαν για να μην αφήσουν ίχνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X