Κοινωνία

Νίκος Καπραβέλος: Σκόπιμη ενέργεια τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη και τους φίλους του

Νίκος Καπραβέλος: Σκόπιμη ενέργεια τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη και τους φίλους του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για ιατροδικαστική εξέταση «καταπέλτη» έκανε λόγο ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διακομίστηκε νεκρός ο 19χρονος Αλκης, μετά την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

«Του Άλκη ήταν πολλαπλά θανατηφόρα χτυπήματα, δυστυχώς μας τον έφεραν νεκρό. H ιατροδικαστική εξέταση που ζητήσαμε ήταν καταπέλτης, δεν είναι ένα ιατρικό συμβάν, ένα ιατρικό γεγονός, στον Άλκη δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα, στο άλλο παιδί που χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση γιατί είχε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα, παραλίγο να είχε και αυτό ανάλογη κατάληξη. Είχε χτύπημα κοντά στη μηριαία αρτηρία όπως και ο Άλκης», ανέφερε στην ΕΡΤ.

«Ποιος όπλισε αυτό το χέρι ποιος το προστάτεψε, δεν μπορούν αυτά τα γεγονότα να καταγραφούν σαν συμβάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου, δε συνάδουν με μία ανθρώπινη κοινωνία, ήταν σκόπιμα θανατηφόρα χτυπήματα, δε θεωρώ ότι αυτό λέγεται οπαδική βία είναι μία εγκληματική, δολοφονική, σκόπιμη ενέργεια, τέτοια μανία και τέτοια περιγραφή των τραυμάτων δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα νοσοκομείο που έχουν έρθει περιστατικά με τροχαία και άλλα πολλά», τόνισε ο κ. Καπραβέλος και πρόσθεσε: «Είναι αδύνατον τρεις τραυματίες να χτυπήθηκαν από μόνο ένα άτομο, οι δύο που μας μίλησαν, οι τραυματίες, ανέφεραν ότι δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από πολλά άτομα».

Στο μεταξύ, συγκλονιστική είναι η νέα μαρτυρία γυναίκας για τη δολοφονική επίθεση στον άτυχο νέο.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… “Φτάνει, μη με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…” Και μετά τον κουβαλήσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας φίλος του και του λέει “άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου”, αλλά ήταν αναίσθητος, 100, Ζητάδες, ασθενοφόρα, αλλά ήδη ο Άλκης, δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…»

«Ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν εξετέλεσαν την αποστολή τους, ακούγεται από εκει μια φωνή και λέει “εντάξει τους αποτελειώσατε;” Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δε θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…» συνέχισε τη σοκαριστική διήγησή της η γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X