Επιλογές

Ντροπή και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία το νεκροτομείο Διαβατών

Ντροπή και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία το νεκροτομείο Διαβατών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντροπή και κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι αυτό που συμβαίνει στο νεκροτομείο Διαβατών όπου δύο πτώματα έχουν αφεθεί εκτός ψυγείων, εδώ και τέσσερις μήνες. Σκουλήκια, μύγες και ξεραμένο αίμα στο νεκροτομείο Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TyposThes, στο νεκροτομείο Διαβατών δύο πτώματα έχουν αφεθεί εκτός ψυγείων, εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες, με δραματικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία και βέβαια για μία εικόνα που μοιάζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη.

Πρόκειται για νεκρούς αγνώστου ταυτότητας που παρελήφθησαν από το νεκροτομείο Διαβατών τον περασμένο Αύγουστο. Τα πτώματα, όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το TyposThes, έχουν αφεθεί σε χώρο δίπλα από τα ψυγεία με αποτέλεσμα να σαπίσουν, προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο στη δημόσια υγεία.

Η καταγγελία έγινε από την ιατροδικαστική Διαβατών και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες από το Εσωτερικών Υποθέσεων για το ζήτημα, με τους υπεύθυνους να έχουν λάβει αναβολή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ώστε να απολογηθούν. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ακόμη και σήμερα τα δύο πτώματα εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός ψυγείων.

Πηγή: typosthes

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X