Show Biz

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρνείται κάθε συμμετοχή στο κύκλωμα κοκαΐνης

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρνείται κάθε συμμετοχή στο κύκλωμα κοκαΐνης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια υπόθεση με κύκλωμα κοκαΐνης, έναν λιμενικό που υπηρετούσε ως σύνδεσμος του Σώματος με τη Frontex στη Λέσβο, «κυδώνια», «κρουασάν» (σ.σ. όπως μεταξύ άλλων αποκαλούσαν τα ναρκωτικά) και… ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όταν το μεσημέρι της Παρασκευής (01.10.2021) γινόταν γνωστό πως ένας 47χρονος λιμενικός συνελήφθη ως «εγκέφαλος» κυκλώματος κοκαΐνης όλοι έμεναν… άφωνοι στο άκουσμα πως πελάτης του, κατά την αστυνομία, ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, πάντως, αρνείται τα πάντα. Όπως είπε στο protothema.gr, θα ήταν τρελός να παίρνει κοκαΐνη ενώ έχει περάσει έμφραγμα.

Στη δικογραφία αναφέρεται πως «από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα-ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός Γκλέτσος Απόστολος ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

«Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. “Φέρεται”. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στο protothema.gr.

Μάλιστα, αναφέρεται και στον λιμενικό, λέγοντας: «Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρεται και στο έμφραγμα που είχε υποστεί. «Μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε για πως ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαίως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες», ενώ σημείωσε ότι δεν έχει κληθεί από την αστυνομία!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X