Κοινωνία

O «παλαιοχριστιανός» Μανώλης κάλεσε on air την Κατερίνα Καινούργιου: Τί είπε για τα παιδιά και το λαγούμι

O «παλαιοχριστιανός» Μανώλης κάλεσε on air την Κατερίνα Καινούργιου: Τί είπε για τα παιδιά και το λαγούμι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
«Δεν θα κάνω το τεστ DNA για να φακελώσουν την οικογένειά μου» αναφέρει ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός ως «παλαιοχριστιανός» της ορεινής Κορινθίας.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης δεν κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, αλλά στο κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Καλαϊτζιδάκη να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, κάτι που εκείνος δέχτηκε.

«Δε ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε μια τροχοβίλα, ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή, 7μετρο, το οποίο είχε φωτοβολταϊκό και δύο τουαλέτες», είπε αρχικά ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για τις εικόνες, που έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες, από τη σπηλιά εκείνος είπε: «Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία. Όταν χτίζεις μία εκκλησία κάτω από τη γη, πρέπει να πάρεις άδεια από την οικεία Μητρόπολη. Εγώ επειδή είμαι παλαιοημερολογίτης όσον αφορά το θρησκευτικό κομμάτι, δεν μπορούσα να πάρω άδεια και γι’ αυτό την έκανα κάτω από τη γη».

Αναφορικά με τα 1.000 ευρώ, που αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε ως υπάλληλος στον Δήμο Ερέτριας, ο ίδιος σημείωσε: «Έχω ένσημα. Έχω δουλέψει σε διάφορες δουλειές. Τα 1.000 ευρώ ήταν για να ταΐσουν 8 στόματα. Όχι εμένα».



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X