Κοινωνία

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Απολογείται σήμερα ο Αιγύπτιος που κρατούσε την πρών σύντροφο του

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Απολογείται σήμερα ο Αιγύπτιος που κρατούσε την πρών σύντροφο του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί σήμερα (05.01.2022) ο 34χρονος Αιγύπτιος προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση ομηρίας και ξυλοδαρμού της 31χρονης πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα.

Ο κατηγορούμενος, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, εισέβαλε στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του, βουλγαρικής καταγωγής, στο Γαλάτσι, την άρπαξε και την μετέφερε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα όπου την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, απειλώντας ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Η ομηρία έληξε με επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον δράστη.

Την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ο 34χρονος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα ενώ οι δικαστικές αρχές του διόρισαν και πληρεξούσιο δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει.

Τι κατέθεσε το θύμα

Χθες (04.01.2022), πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων η πρώην σύντροφος του προκειμένου να καταθέσει σχετικά με όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο έζησε τον εφιάλτη στο διαμέρισμα του 34χρονου.

Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, επισημαίνοντας πως πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της» ανέφερε μετά την κατάθεση της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X