Κοινωνία

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2022 – 2023: Σήμερα το απόγευμα τα οριστικά αποτελέσματα

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2022 – 2023: Σήμερα το απόγευμα τα οριστικά αποτελέσματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2022 – 2023: Με μία ανακοίνωση της αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΕΕΤΑΑ έδωσε παράταση στην αγωνία χιλιάδων γονέων καθώς ενημέρωση πως η οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς θα εκδοθούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου μετά το μεσημέρι. Τα αποτελέσματα θα είναι και τα τελικά καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε ανοίξει η πλατφόρμα για τις ενστάσεις από τους δικαιούχους που έμειναν εκτός με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Ήδη πολλοί είναι οι Δήμοι ανά τη χώρα που έχουν ενημερώσει πως με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πρέπει οι δικαιούχοι να απευθυνθούν με το voucher που θα έχουν λάβει στους σταθμούς που έχουν δηλώσει πρώτους στη σειρά προτεραιότητας ώστε να εγγραφούν.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα που δεν οφείλονται στην ίδια και «προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους, τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη (31/8), μετά το μεσημέρι». Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X