Κοινωνία

Η παραμυθένια έναρξη του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα (pics)

Η παραμυθένια έναρξη του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον “Μύλο των Ξωτικών”. Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή… Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση – η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Τι λέτε; Επιβιβαζόμαστε;»

Τα εγκαίνια του 7ου «Μύλου των Ξωτικών» πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (3/12/2017), με… χιόνι, το Πολικό Express, την Πριγκίπισσα του Φεγγαριού και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές.

Το… παραμυθένιο ταξίδι θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018. Για 38 ημέρες οι επισκέπτες του θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε 13 δράσεις, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου έχουν προγραμματιστεί συνολικά 129 εκδηλώσεις, εντός και εκτός του Μύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες απόλαυσαν το χορό του φεγγαροξωτικού με ένα Άτομο με Αναπηρία, τιμώντας με τον τρόπο αυτόν την Παγκόσμια Ημέρα για τα ΑμεΑ.

Επίσης, οι επισκέπτες διασκέδασαν με τη Μελίνα Ασλανίδου, ενώ αμέσως μετά, το γυναικείο μουσικό συγκρότημα ηλεκτρικών εγχόρδων “TRINITY Electric String Trio” ενθουσίασε με τις έξοχες επανεκτελέσεις διάσημων τραγουδιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X