Κοινωνία

Πάτρα: Αντέδρασε ο 9χρονος που παλεύει στην εντατική με τον κορονοϊό!

Πάτρα: Αντέδρασε ο 9χρονος που παλεύει στην εντατική με τον κορονοϊό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θετικά είναι τα τελευταία σημάδια που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 9χρονου που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Ο μικρός που εισήλθε στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται να ανταποκρίνεται τις τελευταίες ώρες θετικά στην αγωγή που του χορηγούν οι θεράποντες γιατροί του. Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ των Παίδων του νοσοκομείου, Ανδρέα Ηλιάδη στον ανήλικο παρέχεται οξυγόνο υψηλής ροής με τη μέθοδο High Flow. Τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο 9χρονος είναι πολύ επιθετικά και έχουν κλινική εικόνα ενήλικα.

Παγώνη: Περιορισμός… με το χιλιόμετρο στα SMS! Τι λέει για την απαγόρευση στις 18:00

Προς το παρόν έχει αποφύγει τον κίνδυνο κι αν οργανισμός συνεχίσει να ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο στην αγωγή δεν θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Όπως αναφέρουν οι γιατροί η αποθεραπεία του 9χρονου θα διαρκέσει για πολλές ημέρες.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε τον κορονοϊό από συγγενικό του πρόσωπο. Οι γιατροί είναι σε επιφυλακή καθώς χρειάζεται υψηλά μείγματα οξυγόνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X