Κοινωνία

Πάτρα: Έθαψαν τη Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της – Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη

Πάτρα: Έθαψαν τη Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της – Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας που αφορά την κηδεία της Τζωρτζίνας έφτασε στο “Φως στο Τούνελ”.

Η εννιάχρονη θάφτηκε σε κοιμητήριο της Πάτρας, με ένα άτομο να επικοινωνεί με την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί η μικρή μαζί με το τάμπλετ, με το οποίο συνήθισε να παίζει.

Η παρουσιάστρια διασταύρωσε την πληροφορία με το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία και τη μετέδωσε on air, εκφράζοντας την απορία της για το αν θα μπορούσαν να προκύψουν στοιχεία από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή, με δεδομένο ότι η 33χρονη έχει κατηγορηθεί για την δολοφονία του παιδιού της, δίνοντάς του κεταμίνη.

Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά

Υπενθυμίζεται ότι από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας επήλθε από την χορήγηση θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με την εννιάχρονη ήταν μόνο η μητέρα της.

Η τελευταία φορά που κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε το θάλαμο της ανήλικης ήταν περίπου μια ώρα πριν την εκδήλωση του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού. Από την εξέταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και από τον ιατρικό φάκελο του θύματος προκύπτει ότι δεν χορηγήθηκε σε καμία ποσότητα κεταμίνη”.

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, το διαβιβαστικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης.

Την Δευτέρα απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη κατηγορούμενη πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Έως τότε κρατείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X