Κοινωνία

Πάτρα: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αιχμές για τον Δασκαλάκη

Πάτρα: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Αιχμές για τον Δασκαλάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ψύχραιμη χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζαρδάς, μετά το τέλος της επίσκεψής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε πως η αγωνία της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ενός εκ των τριών παιδιών που εξέπνευσαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, είναι πως βρίσκεται αδίκως στη φυλακή.

Από σήμερα τοποθετήθηκε στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου τηλεόραση. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ θα προβληθεί συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο Φως στο Τούνελ, με τον ίδιο να απεικονίζεται να λέει στο τρέιλερ πως θα ήθελε να μπει μισή ώρα στο κελί της συζύγου του. «Προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει η εντολέας μου» είπε μετά το τέλος του επισκεπτηρίου ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ζαρδάς επεσήμανε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι ύποπτη φυγής και υπάρχουν προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. «Σήμερα είναι σχετικά ψύχραιμη» είπε ο κ. Ζαρδάς και τόνισε πως η οικογένειά της και ο ίδιος πιστεύουν στην αθωότητά της κατηγορουμένης.

«Όλοι είναι απολύτως πεπεισμένοι για την αθωότητά της» είπε για την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Αιχμές για Δασκαλάκη

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Ζαρδάς έκανε λόγο για «ανακολουθίες» από πλευράς του «διότι άλλα πράγματα καταθέτει ως πολιτική αγωγή» και άλλα λέει σε συνεντεύξεις.

«Στην κατάθεσή του λέει ότι ήταν καλή μάνα και να ρωτήσουν οποιοδήποτε φίλο τα ίδια θα τους πει. Κατέθεσε πως ήταν υποδειγματική και υπερπροστατευτική μάνα. Η κατηγορούμενη μας έχει δώσει την εντολή να διερευνήσουμε και να αποδείξουμε πως βρέθηκε η κεταμίνη στο αίμα του παιδιού. Εχουμε δρόμο μπροστά μας» σημείωσε ο κ. Ζαρδάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X