Κοινωνία

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με νεκρούς δύο νέους

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με νεκρούς δύο νέους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στην Πάτρα, το βράδυ της Πέμπτης (22.02.2024), με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην συμβολή με την Αρέθα. Οι δύο νέοι που σκοτώθηκαν ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα.

Στο βίντεο διακρίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, στο ρεύμα προς Πάτρα, και να περνά το φανάρι απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Τη στιγμή αυτή, το μαύρο αυτοκίνητο στρίβει παράνομα και η μοτοσυκλέτα καρφώνεται πάνω του, με αποτέλεσμα οι νεαροί να «σβήσουν» ακαριαία.

Η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Ο 18χρονος Γιώργος θα κηδευτεί επίσης σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του IonianTv φαίνεται πως οι δύο νεαροί, ο 20χρονος Γιάννης και ο 18χρονος Γιώργος, οι οποίοι επέβαιναν στη μηχανή, πέρασαν με πράσινο. Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή, που οι δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν με δύναμη στο οδόστρωμα και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X