Θέμα

Θεσσαλονίκη: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο παιδοκτόνος – Γιατί έπνιξε την κόρη του

Θεσσαλονίκη: «Εγώ τη σκότωσα» ομολόγησε ο παιδοκτόνος – Γιατί έπνιξε την κόρη του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Μια 42χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, ενώ στο σώμα της έφερε τραύματα.

«Εγώ τη σκότωσα. Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω σε αυτήν την κατάσταση, να υποφέρει από την ασθένεια της…». Με αυτά τα λόγια, ο 69χρονος πατέρας που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 42χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη, δικαιολόγησε στον γιό του την πράξη του.

Όπως είπε και στους αστυνομικούς για το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, η κόρη του, η Κατερίνα, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν σε άσχημη κατάσταση και βασανιζόταν από την ασθένειά της.

Ο ίδιος, προσπάθησε με ένα ψαροντούφεκο να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν στις επτά χθες το απόγευμα.

Ο αδελφός της άτυχης 42χρονης, ανέβηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου έμενε η Κατερίνα στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με τα κλειδιά μπήκε στο σπίτι και βρήκε νεκρή την αδελφή του στο μπάνιο του διαμερίσματος.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά…

Παράλληλα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο ενημέρωσαν προφορικά τον ιατροδικαστή τόσο για τις συνθήκες ανεύρεσης της 42χρονης όσο και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της θανούσας.

Δυο ώρες αργότερα ο αδελφός της νεκρής με περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σπίτι που μένει ο πατέρας τους στην Τούμπα, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο…

Μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα τον εντόπισαν στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε ένα σοβαρό τραύμα στην κοιλιά ενώ δίπλα του ήταν πεσμένο ένα ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος είπε στο γιο τους και τους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σκότωσε την κόρη του στο διαμέρισμα της γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει από την ασθένειά της.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγάστριο.

Μια φίλη της 42χρονης μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και είπε: «Είχε σκλήρυνση κατά πλάκας από τα 14, την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, ήταν ένα χαμογελαστό ευχάριστο κορίτσι. Προσπαθούσε να σηκωθεί, έκανε βηματάκια».

Σε ερώτηση για τον πατέρα της, είπε ότι «ερχόταν, την έβλεπε, έμενε και μαζί της. Τη φρόντιζε κάποιες μέρες και η κυρία που την κοιτούσε».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας μπαμπάς σκοτώνει το παιδί του επειδή ήταν σε καροτσάκι. Δεν μπορώ… είναι τρέλα», είπε, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να συνδέεται το άγριο έγκλημα με την ασθένειά της με κάποιο τρόπο.

Η ίδια είπε πως δεν άκουγε καθόλου φασαρίες από το διαμέρισμα της 42χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X