Κοινωνία

Περίεργο συμβάν με σημαία των «Γκρίζων Λύκων» στην Ψέριμο

Περίεργο συμβάν με σημαία των «Γκρίζων Λύκων» στην Ψέριμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας κάτοικος της Ψερίμου, νησί δίπλα στην Κω και απέναντι από την Αλικαρνασσός, κατήγγειλε ότι εντόπισε 4 άτομα να τοποθετούν τουρκική σημαία στο νησί.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και έφτασε στην Ψέριμο.

Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους που είχαν έρθει με ημερόπλοιο από την Κω.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ήταν απλά τουρίστες που θέλησαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με μία κόκκινη σημαία… ομάδας.

Όπως καταγγέλλουν όμως κάτοικοι τα τέσσερα άτομα, τουρίστες τουρκικής καταγωγής κατά εκείνους, που ξεκίνησαν με πλοιάριο από την Κω το οποίο κάνει το δρομολόγιο Κάλυμνος – Πλάτη – Ψέριμος προέβησαν σε μια χειρονομία που προκάλεσε την οργή τους.

Όταν έφτασαν στην Ψέριμο, άνοιξαν μια σημαία των «Γκρίζων Λύκων» μπροστά από το μίνι μάρκετ που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού και στο οποίο ήταν υψωμένη η ελληνική σημαία και άρχισαν να φωτογραφίζονται.

Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και όταν το πλοιάριο επέστρεψε στην Κάλυμνο, τα 4 άτομα οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο. Οι Τουρίστες διευκρίνισαν ότι άνοιξαν μια σημαία με το σήμα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας και όχι των «Γκρίζων Λύκων».

Οι λιμενικοί έκαναν έρευνα στα πράγματα των τεσσάρων τουριστών όσο και στα κινητά τους τηλέφωνα, η παρεξήγηση λύθηκε και οι τουρίστες επέστρεψαν στο ημερόπλοιο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Δείτε ακόμη:

Η Μέρκελ ενισχύει τη Frontex και παράλληλα πουλάει όπλα στην Τουρκία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X