Επιλογές

Πέθανε ο Γιώργος Κουρής! Έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Γιώργος Κουρής! Έχασε την μάχη με τον καρκίνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουρής. Ο γνωστός εκδότης έδινε γενναία μάχη εδώ και μήνες με τον καρκίνο και τελικά πέθανε το πρωί της Δευτέρας, 30.04.2018, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει στην Κεφαλονιά, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Κουρής

Ο Γιώργος Κουρής γεννήθηκε το 1937 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στην τοπική εφημερίδα φωνή της Κεφαλονιάς. Μια εφημερίδα που ο ίδιος εξέδωσε μαζί με τον αδελφό του, Μάκη.

Ακολούθησε η δημιουργία του Kouris Media Group και οι εκδόσεις των εξής καθημερινών εφημερίδων: “νέα εφημερίδα”, “αυριανή”, “ο φίλαθλος”, “Star”, “δημοκρατικός λόγος”, “η νίκη” και “Kontra news”. Ακόμη, ίδρυσε και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Ραδιο Αθήνα”, “Ράδιο Θεσσαλονίκη” και “Sprint fm”.

Επίσης, είχε ιδρύσει τον τηλεοπτικό σταθμό “Κανάλι 29” και μετά τη μετατροπή του στο σημερινό “Star Channel” το 1993, συνέχισε με την ίδρυση του “Καναλιού 5”. Το οποίο μετεξελίχθηκε σε Alter Channel. Αμέσως μετά ίδρυσε το Extra Channel και το 2012 δημιούργησε το Kontra Channel και την ιστοσελίδα Kontranews.gr.

Με τη σύζυγό του Ντίνα, ο Γιώργος Κουρής είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Ανδρέα. Εκείνος, του χάρισε δυο εγγόνια, τον Γιώργο και την Ελένη.

Η οικογένειά του θα τον αποχαιρετήσει στο αγαπημένο του νηί την Κεφαλονιά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X