Κοινωνία

Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονά του και του έκοψε κομμάτι της μύτης

Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονά του και του έκοψε κομμάτι της μύτης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριος καβγάς με απρόβλεπτες διαστάσεις ξέσπασε μεταξύ γειτόνων στο Πήλιο. Πιάστηκαν στα χέρια γιατί δεν ήθελαν τον κάδο σκουπιδιών μπροστά στο σπίτι τους και ο ένας δάγκωσε τον άλλον στο χέρι και στη μύτη, κόβοντάς του κομμάτι.

Το επεισόδιο έγινε το 2020 σε παραλιακό χωριό του Πηλίου και αναβίωσε τη Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου 2023. Κατηγορούμενος ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος δάγκωσε το χέρι και τη μύτη του γείτονά του ενώ του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης και του ακρωτηριασμού, ενός κομματιού από τη μύτη του μηνυτή.

Ο κάδος στα εξοχικά συγκροτήματος κατοικιών, παραλιακού χωριού του Πηλίου, «πηγαινοερχόταν» επί μήνες. Οι γείτονες μάλωναν συχνά για τη θέση του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, καθώς κανείς δεν τον ήθελε στην πόρτα του, ενώ μετά από πολλές αντεγκλήσεις ήρθαν τελικά… στα χέρια.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως έπεσε πρώτος θύμα ξυλοδαρμού και οι συνήγοροί του προσκόμισαν στο δικαστήριο βίντεο που δείχνει πως ο μηνυτής επιτέθηκε πρώτος και έριξε στο έδαφος τον 45χρονο. Ο άνδρας ισχυρίζεται πως δεν είχε άλλον τρόπο να αμυνθεί και να τον διώξει από πάνω του, παρά να τον δαγκώσει.

Ο μηνυτής θα βρεθεί στη θέση του κατηγορουμένου καθώς έχει κατατεθεί εναντίον του αντιμήνυση για επίθεση και ξυλοδαρμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X