Θέμα

Πλατεία Αττικής -Φωτιά: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Πλατεία Αττικής -Φωτιά: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλατεία Αττικής -Φωτιά: Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ο 37χρονος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», Αντώνης Χρυσουλάκης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα 1ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό Αιγέως 35 στην πλατεία Αττικής.

Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Για φωτιά το τελευταίο ρεπορτάζ του Αντώνη Χρυσουλάκη
Τονίζεται ότι λίγο πριν τις 9:00 το πρωί είχε δημοσιευτεί στα «Παραπολιτικά» το τελευταίο ρεπορτάζ του Αντώνη Χρυσουλάκη, το οποίο ήταν για μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σήμερα τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Η ανακοίνωση από τα «Παραπολιτικά»:

«Έφυγε» από κοντά μας ο Αντώνης Χρυσουλάκης


Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το «αντίο» από τον Γιάννη Κουρτάκη
Σε ανάρτησή του, ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης αναφέρει τα εξής:

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X