Κοινωνία

Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα: Δύο τραυματίες από τη συμπλοκή ανηλίκων

Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα: Δύο τραυματίες από τη συμπλοκή ανηλίκων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού θανάτου στη Γλυφάδα: Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά βίας ανηλίκων αφού, το Σάββατο (20/01), σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στη Μαρίνα Γλυφάδας με δύο τραυματίες – ένας από αυτούς στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «MEGΑ Σαββατοκύριακο» του MEGA, στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 30 άτομα ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον δύο τραυματίες, ηλικίας 16 και 17 ετών. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στο κεφάλι.

Ακόμα, στο εν λόγω επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που – όπως όλα δείχνουν – είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους. Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, είπε την Κυριακή (21/01) ότι τα θύματα της επίθεσης ήταν τέσσερις αφού κατήγγειλαν σωματικές βλάβες και κλοπή εις βάρος τους στις αστυνομικές Αρχές, ηλικίας από 17 έως 19 ετών, από άλλη ομάδα ανηλίκων.

Η ίδια σημείωσε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN ότι ένας από τους ανήλικους τραυματίσθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τα θύματα διακομίσθηκαν, αργότερα, με ιδία μέσα σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ένας από τους δράστες, τέλος, όπως καταγγέλθηκε έκλεψε και ένα πορτοφόλι από τα θύματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X