Κοινωνία

Σκόπελος: Την σκότωσε κεραυνός και ζητούν 3.000 για να κάνουν νεκροψία

Σκόπελος: Την σκότωσε κεραυνός και ζητούν 3.000 για να κάνουν νεκροψία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με το MEGA, επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστής στην περιοχή που έγινε το δυστύχημα, η σορός της γυναίκας πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα να την εξετάσει ο ιατροδικαστής και μετά να επιστρέψει στη Σκόπελο για να ταφεί. Για το λόγο αυτό, ο σύζυγός της, θα πρέπει τώρα να πληρώσει 3.000 με 4.000 ευρώ.

Ο θάνατος της γυναίκας από τη Βουλγαρία, έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ο δήμαρχος του νησιού Σταμάτιος Περίσσης είπε:

«Η 50χρονη που έμενε με τον άντρα της στην περιοχή των Ραχών ήταν πολύ άτυχη γιατί πραγματικά σήμερα το πρωί έπεσαν ελάχιστοι κεραυνοί κι ένας από αυτούς τους πολύ λίγους την βρήκε και την χτύπησε. Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Η μπόρα ζήτημα να διήρκησε ένα τέταρτο και δεν ήταν δα και κατακλυσμός Κυρίου. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα δηλαδή μετά στο νησί.
Είχε ένταση αλλά ήταν αυτής μιας συνηθισμένης μπόρας. Οι κεραυνοί μετριόντουσαν με τα δάχτυλα του ενός χεριού. H γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, δεν έκανε εργασίες, προφανώς κάτι να πήγε να προστατέψει από την βροχή.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ακούγεται ότι ίσως πρέπει να κάνουν νεκροψία στο σώμα της κι ο σύζυγος δεν θέλει να μεταβεί σε Λάρισα και Βόλο για αυτή την δουλειά. Γιατί να κάνει νεκροψία αναρωτιέται, είναι ξεκάθαρο από τι έφυγε η γυναίκα. Είναι πολύ σοκαρισμένος ο ίδιος, θέλει να ταφεί η γυναίκα του και να πενθήσει με την ησυχία του, πολλούς συγγενείς άλλωστε δεν έχουν, εκείνος είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος από την γυναίκα που έχασε».
Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα το πρωί, περίπου στις 11.30 ένας κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου χτύπησε μια γυναίκα, σκοτώνοντας την ακαριαία, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Δείτε ακόμη:

Αποκάλυψη Τσιόδρα: Αν είχαμε χαλαρά μέτρα θα είχαμε πάνω από 13.500 νεκρούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X