Αγιο είχαν οι επιβάτιδες ενός Ι.Χ. που συγκρούστηκε με ταξί τα ξημερώματα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στην περιοχή των Πέρα Γαληνών, στο δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Οι φωτογραφίες από το τροχαίο σοκάρουν καθώς η μία πλευρά του οχήματος φαίνεται να έχει διαλυθεί τελείως και ο τροχός να έχει φύγει από τη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ήταν 5:37 σήμερα τα ξημερώματα όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους, στην εθνική οδό. Πρόκειται για ένα Ι.Χ. όχημα το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ταξί, ενώ δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο τους με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα 3 οχήματα με 9 υπαλλήλους από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλειου καθώς και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ οι οποίοι με τη χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν απο το Ι.Χ. αυτοκινητο τις δύο γυναίκες με τις αισθήσεις τους. Από το δεύτερο όχημα βγήκε μόνος του ο οδηγός.

Oι γυναίκες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου.