Κοινωνία

Σοκ: «Θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου» έλεγε ο δάσκαλος στις μαθήτριες

Σοκ: «Θα φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου» έλεγε ο δάσκαλος στις μαθήτριες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δάσκαλος, 48 ετών και πατέρας δύο παιδιών, τον τελευταίο περίπου ένα μήνα προσπαθούσε όπως φαίνεται μεθοδευμένα να πλησιάσει μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και πρωταρχικός του στόχος ήταν η πρόοδός τους. Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του, οι επαφές που είχε ο 48χρονος μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Πέμπτης (27/5), ο πατέρας μια 11χρονης μαθήτριας του σχολείου διέψευσε ότι ήταν ενήμερος για τις όποιες επικοινωνίες του εκπαιδευτικού και αποκάλυψε τους σοκαριστικούς διαλόγους που είχε με την κόρη του. Ο 48χρονος δάσκαλος έστελνε μηνύματα στην ανήλικη ερωτικού περιεχομένου, της πρότεινε να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να γίνει το αγόρι της.

Φρίκη από όσα έλεγε ο δάσκαλος…

«Είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει κι άλλα παιδιά. Χάθηκε ένα μέρος της αθωότητας, αλλά θα έχει ανοιχτά τα μάτια της. Περάσαμε πολύ δύσκολα είχα να κοιμηθώ μια βδομάδα» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας, ενώ αναφέρει «Έστελνε τουλάχιστον κοντά στον 1 μήνα μηνύματα στο παιδί. 20 μέρες πριν το καταλάβω εγώ. Είχε καλή επικοινωνία και ήταν καλός δάσκαλος».

Σε αργία ο δάσκαλος που έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες

Και προσθέτει: «Μου είπε την Κυριακή και μάλιστα ήταν ενθουσιασμένη, ότι της είπε ο δάσκαλος την Τρίτη να μην κάνουν γυμναστική, αλλά θα της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Και μου κίνηση το ενδιαφέρον, “αφού είσαι καλή μαθήτρια γιατί χρειάζεσαι ιδιαίτερα;”. Ιδιαίτερα στην τάξη, στο σχολείο. Της λέω της μικρής, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε».

«Εμένα με έτρωγε, πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα μην τη στείλει τη Δευτέρα στο σχολείο. Δεν ήξερα τίποτα για την επικοινωνία που είχε μαζί της. Και τι απογοήτευση να έχει ένα 11χρονο…»,ανέφερε ο γονιός απαντώντας στους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X