Κοινωνία

Σοκαριστικό περιστατικό στο Μετρό: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα στον συρμό και απείλησαν τους επιβάτες

Σοκαριστικό περιστατικό στο Μετρό: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα στον συρμό και απείλησαν τους επιβάτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετρό: Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Μετρό το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ η χώρα βιώνει τις τραγικές συνέπειες της οπαδικής βίας με τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη να χαροπαλεύει και με πρόσφατες τις μνήμες των νεκρών Μιχάλη Κατσουρή και Άλκη Καμπανού.

Το συμβάν διαδραματίστηκε σε συρμό του Μετρό από Μοναστηράκι προς Κεραμεικό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στον συρμό που ήταν γεμάτο με κόσμο και επικράτησε πανικός αφού πέταξαν καπνογόνα και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα!».

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στην συνέχεια -όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ- κατέβηκαν στην επόμενη στάση και πέταξαν κι εκεί κι άλλο καπνογόνο στην αποβάθρα ανενόχλητοι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προσαγωγή, έχει ζητηθεί από την αστυνομία το οπτικό υλικό από της κάμερες ασφαλείας του Μετρό, αλλά για το καπνογόνο που πέταξαν στην αποβάθρα, αφού για όσα συνέβησαν μέσα στο βαγόνι δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X