Κοινωνία

Σπίτι… αισθησιακό! Κάντε τον χώρο σας πιο σέξι με 8 τρόπους! video

Σπίτι… αισθησιακό! Κάντε τον χώρο σας πιο σέξι με 8 τρόπους! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μήπως σκέφτεστε ότι θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει πιο… ερωτικό; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές!

Απαλά υφάσματα στο σπίτι

Όλα έχουν να κάνουν με την αφή σε ένα ερωτικά διακοσμημένο σπίτι. Για την κρεβατοκάμαρα επιλέξτε τα πιο υψηλής ποιότητας σατέν σεντόνια που μπορείτε να αγοράσετε ενώ στο σαλόνι σας μπορείτε να βάλετε γούνινα διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια.

Χαμηλός φωτισμός

Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει πιο ρομαντική ατμόσφαιρα σε έναν χώρο από ότι ο χαμηλός φωτισμός. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να βάλετε στον χώρο σας μερικά έξτρα φωτιστικά -επιδαπέδια ή επιτραπέζια- τότε μπορείτε απλά να τον εμπλουτίσετε με μερικά κεριά.

Σπίτι στο… νοίκι; Κάντε το «δικό» σας με 9+1 τρόπους! video

Μεταλλικά στοιχεία στο σπίτι

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο σοφιστικέ και σέξι είναι να προσθέσετε σε αυτόν κάτι χρυσό, ασημένιο, μπρονζέ, ροζ-χρυσό. Όλες αυτές οι επιλογές είναι σέξι.

Έντονα μοτίβα

Το να παίρνετε διακοσμητικά ρίσκα είναι σέξι! Αντί να παίζετε με ασφάλεια επιλέγοντας κλασικά χρώματα και μοτίβα για τον χώρο σας δοκιμάστε να κάνετε τολμηρούς συνδυασμούς.

Δέρμα και… γούνα στο σπίτι

Συνδυάστε έναν δερμάτινο καναπέ με γούνινα μαξιλάρια ή και γούνινο ριχτάρι και έχετε έτοιμο το πιο σέξι σκηνικό.

Μαύροι τοίχοι

Όπως και να το κάνουμε το μαύρο είναι σέξι. Επομένως μια ωραία ιδέα είναι να βάψετε μαύρο έναν τοίχο του σαλονιού ή έναν τοίχο του υπνοδωματίου σας.

Σπίτι με μικρή κουζίνα; Πέντε λάθη που πρέπει να αποφύγετε! video

Φρέσκα λουλούδια στο σπίτι

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από τα φρέσκα λουλούδια. Γεμίζετε συχνά-πυκνά τον χώρο σας με αυτά.

Last but not least… καθρέφτες!

Δεν χρειάζεται να βάλετε καθρέφτη στο ταβάνι για να δείξει το σπίτι σας σέξι. Μερικοί καθρέφτες εδώ κι εκεί, όμως, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε καθρέφτες με μεταλλική κορνίζα, αντικέ σχήματα. Και όπως λέει και το spirossoulis, βάλτε τους στο σαλόνι αλλά και στην κρεβατοκάμαρα.

Δείτε και μερικές ιδέες στα παρακάτω βίντεο για την διακόσμηση του υπνοδωματίου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X