Κοινωνία

Σπίτι: «Λίφτινγκ» στην κουζίνα σας με μόνο μία αλλαγή! video

Σπίτι: «Λίφτινγκ» στην κουζίνα σας με μόνο μία αλλαγή! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μόδα λένε επιστρέφει ξανά και ξανά, κάνει τους κύκλους της και επανέρχεται πιο δυναμική από ποτέ. Το ίδιο ισχύει και με τη μόδα στη διακόσμηση και στο σπίτι. Το vintage style έχει επιστρέψει και είναι πιο in από ποτέ. Για να το υιοθετήσετε στην κουζίνα σας μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πολύχρωμο ψυγείο.

Βρείτε ένα χρώμα που σας αρέσει και ψάξτε για ψυγεία που είναι μοντέρνα στο εσωτερικό τους με όλα τα τελευταία κομφόρ, και vintage απ’έξω. Υπάρχουν πλέον αρκετά brands που βγάζουν ψυγεία σε διάφορες αποχρώσεις και μπορείτε να βρείτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Παλ αποχρώσεις

Αν στην κουζίνα σας κυριαρχούν οι παλ αποχρώσεις ή το λευκό, τότε μία καλή επιλογή χρώματος ψυγείου είναι το παλ θαλασσί ή το παλ ροζ. Επιλέγοντας παλ αποχρώσεις για όλη την κουζίνα θα δώσετε πιο vintage χαρακτήρα στον χώρο σας.

Έντονα χρώματα στο σπίτι

Τα έντονα χρώματα στα ψυγεία ταιριάζουν είτε σε σκουρόχρωμες κουζίνες είτε σε κουζίνες που επικρατεί το ξύλο. Βάζοντας ένα έντονο κίτρινο ή κόκκινο ψυγείο, δίνετε στιλ και χρώμα στην κουζίνα σας εύκολα και χωρίς κόπο.

Σπιτι και…υγεία! 7 τροφές που δεν πρέπει να ξαναζεστάνετε ποτέ! video

Μπορείτε να συνδυάσετε το χρωματιστό ψυγείο σας με άλλα διακοσμητικά στην κουζίνα ή με ηλεκτρικές συσκευές. Μπορείτε όμως αν θέλετε, όπως λέει και το spirossoulis, να αφήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο σε ουδέτερους τόνους και να δώσετε την ευκαιρία στο ψυγείο σας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε μερικές ιδέες με χρωματιστά ψυγεία για το σπίτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X