Κοινωνία

Σπίτι: Πριν, ξεπερασμένη κουζίνα! Μετά… διακοσμητικό κόσμημα!

Σπίτι: Πριν, ξεπερασμένη κουζίνα! Μετά… διακοσμητικό κόσμημα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ονομάζεται Kristin Jackson, είναι blogger και ένωσε τις δυνάμεις της με διάσημους designers προκειμένου να ανακαινίσει την κουζίνα στο σπίτι της!

Όλοι μαζί συνεργάστηκαν και κάνανε κάποιες αλλαγές που είναι άκρως εντυπωσιακές. Ο χώρος μετατράπηκε από μια ξεπερασμένη κουζίνα σε έναν πανέμορφο και φωτεινό χώρο.

Η κουζίνα στο σπίτι μετά τη μεταμόρφωση

Πριν τη μεταμόρφωση η κουζίνα ήταν ένας πιο μουντός χώρος με απλή διακόσμηση και έμφαση στο λευκό χρώμα. Ο ένας τοίχος ήταν βαμμένος με μπογιά μαυροπίνακα και η κουζίνα παρόλο που δεν ήταν άσχημη, δεν είχε χαρακτήρα.

σπίτι

Η κουζίνα στο σπίτι μετά τη μεταμόρφωση

Το λευκό χρώμα διατηρήθηκε στην κουζίνα και επεκτάθηκε παντού. Τα ντουλάπια μπήκαν γωνιακά και στις δύο μεριές του τοίχου και έτσι ο χώρος μεγάλωσε και έγινε πιο φωτεινός.

Γωνιά για πρωινό

Στην άλλη γωνία της κουζίνας τοποθετήθηκε ένας γωνιακός καναπές και στρογγυλό τραπεζάκι ώστε να κάθεται η οικογένεια και να απολαμβάνουν το πρωινό τους.

Θυμίζουν… ξενοδοχείο! Τέσσερα… απίστευτα «πριν και μετά» σε καθιστικά!

Όμορφα μαξιλάρια τοποθετήθηκαν στον καναπέ με διαφορετικά prints, ενώ τα σκεύη κρεμάστηκαν πάνω από τον πάγκο για εξοικονόμηση χώρου αλλά και επειδή είναι πλέον μόδα να φαίνονται. Στο ταβάνι τοποθετήθηκε ένα χρυσό φωτιστικό που δίνει ακόμα περισσότερο στιλ στον χώρο.

σπίτι

Λεπτομέρεια από μάρμαρο στην κουζίνα στο σπίτι

Οι λεπτομέρειες από μάρμαρο είναι ένα τρεντ που λατρεύουμε. Οι designers που ασχολήθηκαν με τον χώρο, πρόσθεσαν μάρμαρο στον πάγκο και στον καθρέφτη ανάμεσα στα πάνω και στα κάτω ντουλάπια της κουζίνας.

Ο πάγκος έγινε και αυτός από μάρμαρο και πάνω του τοποθετήθηκαν διάφορα διακοσμητικά σε λευκό ή σε μεταλλικές αποχρώσεις.

σπίτι

Ηλεκτρικές συσκευές πριν και μετά στην κουζίνα στο σπίτι

Οι ηλεκτρικές συσκευές πριν την ανακαίνιση ήταν σε λευκό και ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ μετά χρησιμοποιήθηκε μόνο ανοξείδωτο.

Θα μείνετε… κάγκελο! Πώς διπλώνει πανεύκολα το σεντόνι με λάστιχο! video

Ο χώρος έγινε πιο λειτουργικός με έξτρα ντουλάπια και γατζάκια στον τοίχο. Ο φούρνος μικροκυμάτων τοποθετήθηκε στον τοίχο για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου.

σπίτι

Ταπετσαρία στην κουζίνα στο σπίτι

Σε κάποιο σημείο του τοίχου μπήκε ταπετσαρία με ψαροκόκκαλο σε λευκό-μαύρο.

Τέσσερις τρόποι για τέλεια ηχομόνωση στο σπιτι! video

Και εδώ ακολουθήθηκε το τρεντ που θέλει πλέον τα πιατικά και τα ποτήρια να είναι σε κοινή θέα και όχι κλεισμένα σε ντουλάπια.

Έξτρα λεπτομέρεια

Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως στην επιφάνεια του διακόπτη συνεχίστηκαν με πινέλο οι μάυρες γραμμές της ταπετσαρία και δύσκολα μπορεί να διακριθεί.

σπίτι

Είδατε λοιπόν, όπως λέει και το spirossoulis, πώς με μερικές απλές αλλαγές και διαφορετική διαρρύθμιση, ένας χώρος μπορεί να δείξει τελείως διαφορετικός. Επιλέξτε ένα πιο φωτεινό λευκό για την κουζίνα σας, εκμεταλλευτείτε την κάθε γωνιά, προσθέστε ταπετσαρία σε κάποιο μικρό μέρος και αμέσως η κουζίνα σας θα δείξει διαφορετική.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X