Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται τη Δευτέρα – Θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται τη Δευτέρα – Θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία έως τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου πήρε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το thes.gr, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια, καθώς μέχρι την απολογία του θα κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του , στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στον εισαγγελέα περίπου στη 1 μετά το το μεσημέρι εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X