Κοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τα κρατητήρια – Νέες αποκαλύψεις

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τα κρατητήρια – Νέες αποκαλύψεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23.12.2021) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Έως τότε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει υπό κράτηση και θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Λίγη ώρα μετά την άσκηση δίωξης, είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τη φωτογράφισή του μετά τη σύλληψή του.

Ο παρουσιαστής στέκεται όρθιος για να φωτογραφηθεί όπως προβλέπεται από τη διαδικασία και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Αποκάλυψη σοκ από Λύτρα: Υπάρχουν άλλα δυο βίντεο

Και ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της δεύτερης γυναίκας που κατήγγειλε το παρουσιαστή και ουσιαστικά οδήγησε στη σύλληψη και τη δίωξή του, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη: υπάρχουν άλλα δυο νέα βίντεο με πρώην συντρόφους του Παναγιωτόπουλου αναρτημένα σε «ροζ» σελίδες!

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο αυτά βίντεο είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες…» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Tlive στον Alpha.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο mail, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

 

https://youtu.be/FDh76k4PNTM

Όσον αφορά στην απόφαση του εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Απόστολος Λύτρας επεσήμανε: «Ο εισαγγελέας είχε το δικαίωμα και εφάρμοσε την παράγραφο 4 του συγκεκριμένου νόμου που προβλέπει ότι εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων βλάψει ηθικά το θύμα ή προσπορίσει για τον εαυτό του περιουσιακό όφελος άνω των 120.000 ευρώ τιμωρείται με 10 χρόνια κάθειρξη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κακούργημα.

Τώρα περιμένουμε τη Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή, θα δούμε τι θα πει στην απολογία του και μετά θα αποφασίσει ο ανακριτής και ο εισαγγελέας για το εάν θα διαταχθεί η προσωρινή κράτηση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X