Κοινωνία

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για λόγους ασφαλείας, ο Μένιος Φουρθιώτης, που συνελήφθη ξανά γιατί παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, μεταφέρθηκε ήδη από το απόγευμα της Τρίτης (15.02.2022) στις φυλακές Ναυπλίου.

Ένας από τους όρους της αποφυλάκισης του Μένιου Φουρθιώτη, τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Αλλά εκείνος δεν το έκανε. Και αφού παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισης, επέστρεψε στο κελί, αλλά αυτή τη φορά όχι στον Κορυδαλλό αλλά στο Ναύπλιο.

Ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη, ακόμη και με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να μεταβεί στο Α.Τ. λόγω τραυματισμού του λίγο μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μένιος Φουρθιώτης ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του και στη συνέχεια θέλοντας να δείξει «καλή συμπεριφορά» επέλεξε να εμφανιστεί ο ίδιος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δικαιολογία ότι αδυνατούσε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα, λόγω κινητικού προβλήματος, δεν έπεισε τις αρχές και οδηγήθηκε αρχικά στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σχηματισθούν και νέες δικογραφίες σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη από την οικονομική αστυνομία και το τμήμα οικονομικού εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X