Κοινωνία

Survivor 2021: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι

Survivor 2021: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Οι παίκτες του reality επιβίωσης αγωνίστηκαν για μια ακόμη φορά και είδαμε τους Μπλε να κερδίζουν το έπαθλο φαγητού το οποίο περιείχε αλλαντικά γνωστής εταιρείας και το ευχαριστήθηκαν με τη ψυχή τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Αφού είδαμε για μια ακόμη φορά τους Αλέξη Παππά και James Καφετζή να διασταυρώνουν τ ξίφη τους, μπήκαν στον στίβο μάχης και προσπάθησαν να δείξουν ότι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους! Αλλά μόνο μια ομάδα τα κατάφερε.

Στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες του Survivor 2021 κατάφεραν για μια ακόμη φορά να δημιουργήσουν εντάσεις αλλά και να συγκινήσουν με κάποια λόγια τους αφού περνούν δύσκολα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις καταστάσεις!

Οι Αλέξης Παππάς, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τριαντάφυλλος είναι οι νέοι υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα και όλοι περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει!

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, θέλησε να απευθυνθεί στον κόσμο που ψηφίζει και τους ζήτησε να το ψηφίσουν για να αποχωρήσει γιατί θεωρεί πως πηγαίνει πίσω την ομάδα και πως δεν τους βοηθά να κερδίσουν.

Πολύ ενδιαφέρουσα αποχώρηση θα είναι!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Πανικός στον Αντέννα: μελετούν στροφή σε ριάλιτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X