Κοινωνία

Survivor 2021: Ποιος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2021: Ποιος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή αποχώρηση από το Survivor 2021 ήταν άκρως ανατρεπτική και ένας πολύ δυνατός παίκτης αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί και άλλο η κόκκινη ομάδα.

Οι Αλέξης Παππάς, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι στη ψηφοφορία και ο κόσμος αποφάσισε πως δε θέλει να βλέπει άλλο τον Αλέξη Παππά στο Survivor.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Aπό την πρώτη ψηφοφορία και μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας του Survivor 2021 , υποψήφιος για όγδοη φορά βγήκε ο Τριαντάφυλλος ενώ χθες ο υποψήφιος ήταν ο Αλέξης Παππάς. Από αυτήν την ψηφοφορία εξαιρέθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, και επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

O Αλέξης Παππάς πριν από λίγες μέρες είχε προτείνει στον James Καφετζή να βρεθούν οι δυο τους στη διαδικασία ψηφοφορίας έτσι ώστε να δουν ποιος έχει πραγματική δύναμη και ποιον θα κράταγε ο κόσμος στο σπίτι! Και η σημερινή αποχώρηση φανέρωσε πολλά!

Ο ηθοποιός ήταν από τα αρχικά μέλη του Surrvivor 2021 προτού αρχίσουν να γίνονται προσθήκες και είχε αλλάξει δυο φορές ομάδα εξαιτίας των αλλαγών που είχαν γίνει μέσα στο παιχνίδι! Ο κόσμος πολλές φορές έδειχνε τη δυσαρέσκεια του απέναντι στο πρόσωπο του και πλέον είναι εκτός παιχνιδιού και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα όπου τον περιμένουν οι δικοί του άνθρωποι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Σουρεάλ Πορτοσάλτε ξανά! Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για κορονοπάρτι και Νέα Σμύρνη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X