Κοινωνία

Τέμπη: Κεραυνοί κατά Μάκη Βορίδη για τα ονόματα στο Σύνταγμα – «Eνα κράτος που είναι για τα μπάζα» (βίντεο)

Τέμπη: Κεραυνοί κατά Μάκη Βορίδη για τα ονόματα στο Σύνταγμα – «Eνα κράτος που είναι για τα μπάζα» (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ενόχλησή της για το σβήσιμο των ονομάτων των 57 θυμάτων των Τεμπών που είχαν γραφτεί στο Σύνταγμα εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, στην εκπομπή της στο Mega, με τον Νίκο Συρίγο να σημειώνει σκωπτικά: «Έχει δίκιο ο κύριος Βορίδης είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει (…)».

«Με τα ονόματα αυτά… μου κάνει εντύπωση, αναρωτιέμαι ρε παιδί μου… δεν είναι τι είναι σωστό, τι λέει το πρωτόκολλο, δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτό. Πώς το κάνεις; Πώς το κάνεις; Πώς πας και σβήνεις αυτά τα ονόματα που κουβαλάνε τόσο πόνο; Κάθε γράμμα που είναι γραμμένο εκεί», υπογράμμισε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

«Είναι φοβερό πώς το κράτος εξαντλεί τα αντανακλαστικά του και στο μπάζωμα και στο να καθαρίσουν την πόλη και στα Τέμπη και εδώ. Ενώ βλέπεις άλλα που είναι κατεστραμμένα χρόνια και δεν δίνει σημασία κανένας» σημείωσε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.



«Είναι ένα κράτος που είναι για τα μπάζα»

«Είναι ένα κράτος που είναι για τα μπάζα… αυτή είναι η αρμοδιότητά του. Είναι ένα κράτος που στηρίζεται στο δολοφόνησε, μπάζωσε, σβήσε, ξέχασε. Αυτή είναι αλήθεια. Και έχει δίκιο ο κύριος Βορίδης είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει (…) Τα παιδιά που έγραψαν αυτά τα ονόματα έδωσαν μια ευκαιρία στους Βορίδηδες αυτού του τόπου να βλέπουν τα έργα τους και να δείχνουν μια ευαισθησία. Και αυτή την ευκαιρία την πέταξαν», επισήμανε από την πλευρά του ο Νίκος Συρίγος.

«Είναι αποφασισμένα τα παιδιά από ό,τι βλέπω να είναι εκεί και να γράφουν τα ονόματα κάθε μέρα αν χρειαστεί και νομίζω, ευτυχώς που είναι και αυτά τα παιδιά και βοηθούν τον αγώνα των συγγενών και των οικογενειών που δίνουν μια μεγάλη μάχη όλο αυτό τον χρόνο», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X