Θέμα

Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο! «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» (video)

Θεσσαλονίκη: Με δρεπάνι σκότωσαν εν ψυχρώ τον 19χρονο! «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος και οι δύο φίλοι του δέχτηκαν επίθεση όχι με μαχαίρι αλλά με ένα μικρό δρεπάνι! Σύμφωνα με το thesstoday, η επίθεση έγινε στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Στους νεαρούς επιτέθηκαν μάλλον άτομα που ήταν σε δύο αυτοκίνητα και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά τους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τούς πλησίασαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι της επίθεσης προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία μεταξύ του δράστη ή των δραστών και των θυμάτων.

Ο 19χρονος, που είχε δεχθεί το χτύπημα στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου. Οι δράστες αναζητούνται από τις Αρχές και έχοντας υλικό από κάμερες καταστημάτων στη γύρω περιοχή προχώρησαν σε 15 προσαγωγές ατόμων.

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο»

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία. Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στο Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι μετά τις 12.30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Θεσσαλονίκη

«Η αστυνομία άργησε να έρθει»

Αυτόπτης μάρτυρας επίσης αναφέρει στο grtimes.gr πως “Ακούσαμε να σπάνε σαν μπουκάλια ή τζάμια, έγινε μεγάλος χαμός. Φυσικά δεν βγήκε κάνεις από την πολυκατοικία, ήταν και μεγάλη παρέα φοβόμασταν”, περιγράφει κάτοικος της περιοχής. Όταν ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο όλοι είχαν εξαφανιστεί από το σημείο, κάποιοι έφυγαν με ΙΧ, εκτός από ένα ή δύο άτομα που ήταν πεσμένοι στα σκαλοπάτια.

” Άκουσα πολλές δυνατές φωνές χθες το βράδυ, βρισιές και έναν δυνατό ήχο. Μόλις βγήκα έξω είδα να περνούν έναν σκαμπό από γωνιακό μαγαζί, να χτυπούν και να κλωτσούν ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο έφυγε σφαίρα”, ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο GRTimes.gr. “Ήταν 5-6 άτομα μικρά σε ηλικία, χωρίς να μπορέσω να διακρίνω συγκεκριμένα πόσο ετών ήταν. Όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα και μπουφάν ενώ μετά ξεκίνησαν να τρέχουν, πιθανώς για να κρυφτούν.

Οι κάτοικοι της περιοχής από νωρίς το πρωί που περνούν από το σημείο και βλέπουν τα αίματα και την κινητικότητα αναρωτιούνται τι συνέβη με πολλούς να λένε πως ήταν “θέμα χρόνου” να υπάρξει νεκρός από επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

Επίσης αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο thesstoday.gr πως «Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες παιδιών». Όπως είπε ακούστηκαν βρισιές για Άρη και ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία. Κάποιοι έφυγαν με ΙΧ. Το ασθενοφόρο που ήρθε έκατσε τουλάχιστον μία ώρα. Ακόμα έχει αίματα», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Ακούσαμε φωνές, σπασίματα. Και το ρολόι της ΔΕΗ είναι σπασμένο. Δε ξέρω τι πετούσαν. Δε βγήκε κανείς από την πολυκατοικία. Ήταν μεγάλη παρέα. Ποιος να βγει; Η αστυνομία άργησε να έρθει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X