Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ουρές δεκάδων μέτρων από Ρώσους για τις εκλογές – Ισχυρή παρουσία της ΕΛΑΣ (pics&vid)

Θεσσαλονίκη: Ουρές δεκάδων μέτρων από Ρώσους για τις εκλογές – Ισχυρή παρουσία της ΕΛΑΣ (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά εκατοντάδες συρρέουν στο Ρωσικό Προξενείο οι Ρώσοι υπήκοοι που ζουν στη Θεσσαλονίκη, με τις ουρές να ξεπερνούν δεκάδες μέτρα και να καλύπτουν ολόκληρο το τετράγωνο επί της Μητροπόλεως.

Με τον πλανήτη να έχει στραμμένα τα βλέμματά τους στις εκλογές της Ρωσίας, οι πολίτες οι οποίοι διαβούν στη Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια έχουν σπεύσει για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Ήρθαμε να ψηφίσουμε γιατί νιώθουμε αυτή την ανάγκη για το μέλλον της χώρας μας. Ο Πούτιν μπορεί να είναι στην εξουσία 24 χρόνια και να μοιάζει εκ νέου ο νικητής, ωστόσο κι εμείς πρέπει να συμβάλουμε στην εκλογική διαδικασία, ακόμη και αν λείπουμε από την πατρίδα μας» ανέφερε Ρωσίδα πολίτης στο ThessToday.gr, υπογραμμίζοντας ότι περιμένει στην ουρά εδώ και 45 λεπτά.

Περιμετρικά του Ρωσικού Προξενείου έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν τοποθετηθεί και δύο κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία διεξάγεται σε διάστημα τριών ημερών, περιλαμβανομένων των κατεχόμενων από τη Ρωσία εδαφών της Ουκρανίας ή ακόμη της Υπερδνειστερίας, του φιλορωσικού αυτονομιστικού εδάφους της Μολδαβίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X