Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης – Συνελήφθησαν 5 ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 15χρονης – Συνελήφθησαν 5 ανήλικες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Nέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη όπου ανήλικες ξυλοκόπησαν μία 15χρονη στην περιοχή της Τούμπας.

Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε στα social media. Το βίντεο απεικονίζει το 15χρονο κορίτσι να δέχεται μία γροθιά στο αριστερό της μάτι από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό συνέβη όταν μία παρέα ανήλικων κοριτσιών οδήγησε τη 15χρονη πίσω από το ίντερνετ καφέ, από όπου βγήκε το θύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη γροθιά η 15χρονη έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

Για το νέο αυτό περιστατικό εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε ανήλικες για εξύβριση και σωματική βλάβη σε βάρος του θύματος, καθώς επίσης και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα ίντερνετ καφέ και της είπαν ”έλα να σου πούμε κάτι”, την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, την έφτυσαν και την χτύπησαν. Έπεσε κάτω το παιδί και μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Τη βρήκε ένας πιτσιρικάς, τη σήκωσε και με πήραν τηλέφωνο», τόνισε ο πατέρας της ανήλικης.

Δείτε το βίντεο:



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X