Κοινωνία

Τραγωδία στην Ίο: Ο Μαξ «έψαχνε μια μέρα τον φίλο του» Άντριου πριν καταρρεύσει στο λιμάνι

Τραγωδία στην Ίο: Ο Μαξ «έψαχνε μια μέρα τον φίλο του» Άντριου πριν καταρρεύσει στο λιμάνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στην Ίο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία με τους δύο νεαρούς Ιρλανδούς στην Ίο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 18χρονος Μαξ Γουόλ κατέρρευσε και πέθανε λίγες ώρες αφότου είχε περάσει μια μέρα αναστατωμένος, αναζητώντας τον φίλο του.

Ο 18χρονος Max ανησυχούσε τόσο πολύ για τον φίλο του Άντριου Ο’ Ντόνελ, που πήγε σε ένα τυπογραφείο στην Ίο και έφτιαξε αφίσες με έκκληση για βοήθεια στην ανεύρεσή του, σημειώνει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια τις μοίρασε στους ντόπιους στο ελληνικό νησί και τις τοποθέτησε σε όλη την περιοχή, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να έχει τον νου του για τον φίλο του.

«Μόνο αφού ανακαλύφθηκε το πτώμα του Άντριου στους πρόποδες ενός βράχου, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο για να παρηγορηθεί από την οικογένειά του και άλλους που γνώριζαν τον Άντριου. Κατευθύνθηκε προς το λιμάνι την Κυριακή και είχε μαζί του το σακίδιο και το τηλέφωνό του όταν κατέρρευσε και πέθανε περιμένοντας το πλοίο.

Οι φίλοι του είπαν ότι ήταν “συντετριμμένος” από τον θάνατο του Άντριου και αποφάσισε ότι το “πάρτι είχε τελειώσει” και ετοίμασε τις βαλίτσες του», σημειώνει το δημοσίευμα.

Η Daily Mail υποστηρίζει επίσης ότι η αστυνομία δεν άρχισε να ψάχνει για τον Άντριου μέχρι το πρωί της Κυριακής. Ο διευθυντής του St Michael’s College στο Δουβλίνο, Tim Kelleher, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ξεκινήσουν την αναζήτηση το πρωί της Κυριακής, όταν το φως ήταν καλύτερο.

Κατάφεραν να εντοπίσουν τον Άντριου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου και ανακάλυψαν το πτώμα του στο βάθος ενός γκρεμού.

Οι συγγενείς ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο των δύο 18χρονων και φως αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν σήμερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X