Κοινωνία

Τραγωδία στο Κορωπί: Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου

Τραγωδία στο Κορωπί: Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κορωπί– Oι συχνές έντονες διαφωνίες αποτέλεσμα του εθισμού στο αλκοόλ του 48χρονου σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς ήταν και η αιτία που ο 76χρονος άρπαξε την καραμπίνα και σκότωσε τον γιο του.

Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου παιδιού του δράστη, ο οποίος είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στο Κορωπί, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Συγγενείς και γείτονες αποκάλυψαν το δράμα που ζούσε η οικογένεια με το θύμα το οποίο είχε εθιστεί στο αλκοόλ.

Η μακροχρόνια ανεργία του θύματος φαίνεται ότι ήταν η αιτία του κακού. Βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, τον συντηρούσε ο πατέρας του, όμως είχαν συνεχείς προστριβές, καθώς φαίνεται να ζητούσε όλο και περισσότερα.

Ο 48χρονος, που άφησε πίσω του δύο παιδιά 13 και 16 ετών, έγινε πιο εριστικός – όπως λένε οι γείτονες- από τότε που πέθανε η παράλυτη μητέρα του.

Συντετριμμένος από τον θάνατό της καθώς την υπεραγαπούσε, έψαχνε διέξοδο στο ποτό.

Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του.

Οι αναδουλειές που είχαν, ήταν ακόμα ένας λόγος που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες και πολλές φορές καβγάδιζαν ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε πως «Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Eίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» ήταν τα λόγια του 76χρονου στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά το φονικό. «Ο Παναγιώτης ήταν άνεργος και είχε οικονομικές προστριβές προφανώς, με τον πατέρα του. Δυστυχώς. Δεν το περιμέναμε» λέει ένας συγγενής ενώ κάποιος άλλος λέει πως «όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών και γυναίκα του δράστη , ο 76χρονος τα βοηθούσε και τα συντηρούσε και τα δυο παιδιά του. Μάλιστα, ο 76χρονος είχε πάθει εγκεφαλικό και περπατούσε με «πι». Δεν το χωράει ο νους μας, πως έφτασε σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τον γιο του».

Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X