Κοινωνία

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Νεκρός 19χρονος πρωταθλητής του Crosscar

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Νεκρός 19χρονος πρωταθλητής του Crosscar
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/04/2022) στη Νέα Ιωνία. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό έναν άνδρα από τα συντρίμμια αυτοκινήτου στη λεωφόρο Καποδιστρίου.

Πρόκειται για τον 19χρονο Κωνσταντίνο Τακιδέλλη, πρωταθλητή του Crosscar, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με το οποίο είχε διαγωνισθεί να κάνει ανάρτηση για την απώλεια. Μάλιστα, σε ηλικία μόλις 19 ετών ο Κώστας κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του Crosscar.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου…», έγραψε στο Facebook το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί άνδρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο κινείτο επί της λεωφόρου Κύμης όταν, για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, ενώ παράλληλα άνδρες του ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό τροχαίο είδε από κοντά και ένας φίλος τους που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με το μηχανάκι του.

Λόγω του τροχαίου, ο δρόμος έκλεισε για αρκετές ώρες μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο όχημα.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X