Κοινωνία

«Βατράχι» των ΟΥΚ ο Λιμενικός – Πώς γνώρισε τον Απόστολο Γκλέτσο (vid)

«Βατράχι» των ΟΥΚ ο Λιμενικός – Πώς γνώρισε τον Απόστολο Γκλέτσο (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Αποκαλύψεις για τον 47χρονο άνδρα από το Λιμενικό που φαίνεται πως ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 47χρονος ήταν πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) και σημαιοφόρος του Λιμενικού, ενώ θα οδηγηθεί αύριο, Δευτέρα, στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Παράλληλα, υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για τη FRONTEX ενώ ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων και υπήρξε υποψήφιος σε Δημοτικές εκλογές στην περιοχή που υπηρετούσε.

Μάλιστα, βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δείχνει τον 47χρονο λίγη ώρα μετά από την στιγμή που έπιασε τον σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα και τότε γνώρισε τον Απόστολο Γκλέτσο.

Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου φέρεται να βρίσκεται στη δικογραφία της υπόθεσης, όμως ο ίδιος έχει διαψεύσει επανειλημμένα και κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του με την κοκαΐνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X