Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος για τα γκαζάκια! video

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος για τα γκαζάκια! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος μίλησε στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την έκρηξη που προκάλεσαν με γκαζάκια, άγνωστοι, στην πολυκατοικία που βρίσκεται το δικηγορικό του γραφείο…

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, το γραφείο του οποίου μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων το πρωί. Ο κ. Αλεξόπουλος σημείωσε ότι «ο πόλεμος λάσπης που γίνεται στο πρόσωπό μου εδώ και δύο εβδομάδες είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή επίθεση, από την οποία ευτυχώς είχαμε μόνον υλικές ζημιές.»

Τόνισε ότι έχει στοχοποιηθεί ο ίδιος, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του. «Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία φραστική ή άλλου είδους βία στην 24χρονη, όπως ψευδώς καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου», υποστήριξε ο δικηγόρος.

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Τικ τοκ» για τις τοξικολογικές! Φτάνουν στον ανακριτή και πυροδοτούν εξελίξεις

Σημείωσε δε ότι ουδέποτε κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 24χρονης. «Ευτυχώς διενεργήθηκε τάχιστα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και απ’ ότι προκύπτει από τις καταθέσεις δεν στοιχειοθετείται καμία ποινική πράξη εις βάρος μου. Η αλήθεια θα λάμψει». Τόνισε ότι δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο στόχαστρο.

Δείτε όσα είπε

Ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα πως την ημέρα που πήγε να καταγγείλει το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την είχε απειλήσει.

Σύμφωνα με το MEGA, στην ίδια πολυκατοικία, που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας, μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, συγκεκριμένα το άτομο που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία ώστε να συνταχθεί ένα συνολικό πόρισμα για την υπόθεση της 24χρονης προκειμένου να απαντηθούν τα κρίσιμα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις: η τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου οι δείκτες αλκοόλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X