Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «ληστή με το σημείωμα»

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «ληστή με το σημείωμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο επονομαζόμενος «ληστής με το σημείωμα», που ευθύνεται ληστεία σε τράπεζα στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης.

Σήμερα (30.09.2021) η ΕΡΤ έφερε στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία που είχε κάνει σε τράπεζα στην Καλαμαριά, όταν υπό την απειλή όπλου ανάγκασε τον ταμία να του δώσει το ποσό των 7.200 ευρώ.

Εκείνη η ληστεία στην Καλαμαριά είχε γίνει στις 18 Αυγούστου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ο ληστής μπήκε στην τράπεζα φορώντας μια μάσκα. Πλησίασε στο ταμείο και αρχικά φαίνεται να ζητά από τον υπάλληλο κάποιες πληροφορίες.

Δευτερόλεπτα αργότερα επιστρέφει, δείχνει στην ταμία το σημείωμα που έγραφε «δώσε τα λεφτά – ληστεία» και για να γίνει πιο πειστικός, της δείχνει και το όπλο που είχε στη ζώνη του. Η υπάλληλος στη θέα του όπλου τρόμαξε και του έδωσε 7.200 ευρώ που είχε στο ταμείο.

Στη συνέχεια, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους άλλους υπαλλήλους και τους δυο πελάτες που βρίσκονταν στην τράπεζα, έφυγε ανενόχλητος από την τράπεζα.

Μόλις έφυγε ο ληστής, η υπάλληλος ενημέρωσε και κλήθηκε η αστυνομία.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον ταυτοποίησαν και χθες (29.09.2021) το πρωί του πέρασαν χειροπέδες έξω από το σπίτι του στη Καλαμαριά.

Στους αστυνομικούς, ο ίδιος είπε πως έκανε τη ληστεία γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X