Κοινωνία

Βόλος: Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού μηχανής που παρέσυρε το βρέφος

Βόλος: Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού μηχανής που παρέσυρε το βρέφος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια φαίνεται ότι ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Βόλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Σημειώνεται πως επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει –μέχρι σήμερα- τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του βρέφους

Η μητέρα του βρέφους μίλησε για την δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πως βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η μηχανή και ο παππούς γίνονται ένα, το μωρό εκτοξεύεται μακριά, μία γυναίκα τρέχει. H μητέρα του στον πανικό της θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί το μωρό σε ιατρική φροντίδα.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X