Show Biz

Μάρκος Σεφερλής: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα

Μάρκος Σεφερλής: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις νέες δουλειές που ετοιμάζει αλλά και για τη διαμάχη του με την Έλενα Ακρίτα.

Ο ηθοποιός μιλώντας με την Έλενα Πολυκάρπου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη δική του θέση απέναντι στην Έλενα Ακρίτα και να πει στον κόσμο πως δε ζητάει χρήματα γιατί τα έχει ανάγκη, μέσω της δικαστικής διαμάχης που έχουν!

https://youtu.be/NiE_UPHecYg

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Η δουλειά μου δεν είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να κυνηγάω κανέναν. Υπήρχε αυτή η διένεξη. Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά από αυτή την τεράστια προσβολή, ήταν να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη να με προστατεύσει. Εγώ, αυτό που διεκδικώ είναι η αποκατάσταση της φήμης μου και όλης αυτής τη ηθικής βλάβης που έχει γίνει. Την διεκδικώ νομικά και μόνο. Από εκεί και πέρα, ο νόμος προβλέπει σε μια καταδικαστική απόφαση ένα ποσό 100,000 ευρώ ή προσωποκράτηση -γιατί αυτό βγήκε και έλεγε, μόνο για την προσωποκράτηση, τώρα λέει και για τα χρήματα. Δεν ζητάω τα χρήματα της κυρίας Ακρίτα για να ζήσω. Τα χρήματα αυτά, αν τα κερδίσω θα τα δώσω σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γιατί δεν τα θέλω. Δεν ζητάω εγώ γιατί μου λείπουν τόσα λεφτά. Δουλεύω μέρα νύχτα για να μπορώ να ζω εγώ και η οικογένειά μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X