Show Biz

MasterChef: Η αδερφή του Γιώργου περιμένει την Κατερίνα στη… «γωνία»

MasterChef: Η αδερφή του Γιώργου περιμένει την Κατερίνα στη… «γωνία»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη έχουν μια περίεργη σχέση στο MasterChef, και η παίκτρια δεν έχει σταματήσει να τον κράζει συνεχώς και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει μεταξύ τους καθώς δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της παίκτριας.

Η αδερφή του Γιώργου Λασκαρίδη, Ρενάτα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον αδερφό της ενώ φάνηκε να είναι αρκετά ενοχλημένη με τη συμπεριφορά της Κατερίνας!

Συγκεκριμένα η αδερφή του παίκτη του MasterChef ανέφερε:

«Φυσικά και νευριάζω και θυμώνω με την Κατερίνα. Ο Γιώργος είναι ο αδελφός μου και είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω σε αυτή τη ζωή. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο δεν δείχνουν να έχουν διχαστεί για την αυθεντικότητά του. Η γιαγιά στενοχωριέται πάρα πολύ. Σκέφτεται πως κάτι θα έχει περάσει αυτό το κορίτσι για να είναι τόσο κακό. Λυπάται για την κοπέλα που αυτή θα είναι η παρακαταθήκη της. Ένας κακός εαυτός.
Έχω αρκετούς φίλους ψυχολόγους και έχουν πέσει αρκετά σύνδρομα στο τραπέζι. Κάποια στιγμή όταν θα βγει η Κατερίνα από το παιχνίδι θα προσπαθήσω να τη βρω. Να τη ρωτήσω τι υποβόσκει, γιατί όλο αυτό, τι έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Ο Γιώργος δεν είναι Βουγιουκλάκη για να κλαίει έτσι. Για να φτάνει σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι βράζει μέσα του».

Δείτε ακόμη: Μουτσινάς σε κρίση… αυτογνωσίας! «Δεν βλεπόταν το Ξαναδέστε Τους»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X