Media

Απάντηση Κανάκη σε Στάη για το βίντεο με Τσίπρα

Απάντηση Κανάκη σε Στάη για το βίντεο με Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη δική τους απάντηση δίνουν οι Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης φυσικά στην Έλλη Στάη και το Open με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, στην εκπομπή τους στο ΣΚΑΪ και ήταν απόσπασμα του διαλόγου που είχαν εκτός «αέρα» Αλέξης Τσίπρας – Έλλη Στάη στο πλαίσιο της συνέντευξης στις 10 Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωσή τους οι Ράδιο Αρβύλα αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου η συνέντευξη του Πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στο web tv του».

Σημειώνεται, πως η Έλλη Στάη επέκρινε τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και τον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας πως «δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής («υποκλαπείσα διαρροή» όπως σημειώνει) της δουλειάς των άλλων».

  • Ολόκληρη η ανακοίνωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης

Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Δείτε ακόμη:

Έλλη Στάη: Η οργισμένη απάντηση της για το κρυφό βίντεο

Σοκ στην Κοζάνη! Βιντεοσκόπησε ανήλικη και το ανέβασε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X