Media

Άρης Πορτοσάλτε: Μασαζάκι στη ΝΔ μέσω «Σοβαρής Ελληνικής Λύσης».

Άρης Πορτοσάλτε: Μασαζάκι στη ΝΔ μέσω «Σοβαρής Ελληνικής Λύσης».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρίση «σοβαρού» στον Σκάι. Αυτή τη φορά από τον έγκριτο- και προσφάτως διαγραμμένο οριστικώς απο την ΕΣΗΕΑ- Άρη Πορτοσάλτε. Έπειτα από την επική ατάκα του Μπάμπη- ίνδαλμα του Άρη- για «σοβαρή Χρυσή Αυγή» στη Βουλή, ήρθε ο Άρης σήμερα για να ενημερώσει εγκρίτως ότι… σοβαρές πηγές του απο το Κοινοβούλιο τον ενημερώσουν για «σοβαρή Ελληνική Λύση».

Στο μεταξύ τα χαΐρια της εγκληματικής και με το νόμο φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης τα είδαμε. Μια φορά ο Μπάμπης με τούτα και μ εκείνα εξελέγη με τη ΝΔ.

Αυτή τη φορά ο αλα Μπάμπης Άρης «Όσοι παρακολουθούν επισταμένως τη Βουλή μου λένε πόσο σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Σοβαρεύει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Φέρνω την πληροφορία που μου λένε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση. Λέω μερικά πράγματα που μπορούν να μας χρησιμεύσουν στο μέλλον», πρόσθεσε.

Το «μέλλον» που πιθανώς να εννοεί ο δημοσιογράφος είναι μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Κ. Βελόπουλου σε κυβερνητικό σχήμα υπό τον Κ. Μητσοτάκη. Εκδοχή η οποία άλλωστε απασχόλησε και την εφημερίδα «Καθημερινή» στην στήλη της με τα Παραπολιτικά: «Θέλει ο Βελόπουλος να συμμετέχει σε μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη;»

Με άλλα λόγια ο Άρης ρίχνει δίχτυα για μετεκλογικό δεκανίκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν το λέει για να το ακούει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ώστε να έχει κατα νού την «Ελληνική λύση», στις επερχόμενες εκλογές, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, αν είναι σώρφων.

Μια φορά όλο αυτό του Άρη μοιάζει με «σέρβις» στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάτι τέτοιο από τον συγκεκριμένο δεν το χει ανάγκη. Ή μήπως το χει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X