Media

Εγκλημα στα Τέμπη: Νέα αθλιότητα στο σίριαλ του Αρη Πορτοσάλτε

Εγκλημα στα Τέμπη: Νέα αθλιότητα στο σίριαλ του Αρη Πορτοσάλτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρης Πορτοσάλτε σε νέα κατορθώματα. Το σίριαλ της άκριτης και προπαγανδιστικής υποστήριξης της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον δημοσιογράφο (;) συνεχίστηκε και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης ήταν και αυτό το πρωινό ο ΣΚΑΪ, με το «πρωτοπαλίκαρο» Αρη Πορτοσάλτε  να συνεχίζει να μάχεται υπέρ Κυριάκου και Μαξίμου.

Ο δημοσιογράφος (;), κατά του οποίου οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν χθες υβριστικό πανό στο ΣΕΦ, μίλησε για «ευθύνες» της Κυβέρνησης αναφορικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Της προηγούμενης κυβέρνησης εννοείται.

Κατά τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος θυμίζουμε ότι πρόσφατα είπε ουσιαστικά πως με τις θυσίρς των ανθρώπινων ζωών βελτιώνονται οι υποδομές της χώρας, η ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη έγκειται στο γεγονός ότι… δεν είπε πως παρέλαβε έναν «σάπιο ΟΣΕ»!

Ουδεμία άλλη ευθύνη δηλαδή, μόνο ότι δεν μίλησε!

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εδώ, είναι παρούσες. Διατυπωμένες από την πρώτη στιγμή. Παρέλαβε έναν σάπιο ΟΣΕ. Το πόσο σάπιος είναι ο ΟΣΕ το παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα. Είναι σάπιος ο ΟΣΕ. Ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή παραλαμβάνουν σάπιο ΟΣΕ και δυστυχώς για τον Μητσοτάκη και δυστυχώς για τον Καραμανλή, δεν το λένε».

Και προπαντός Αρη προπαγανδιστή δεν κάνουν τίποτα επί 4 σχεδόν χρόνια. Κι΄ αυτή είναι η τεράστια ευθύνη του Μητσοτάκη,του Καραμανλή και της κυβέρνησης συνολικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X