Media

Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει μητέρα

Έλενα Ράπτη: Αποκαλύπτει πως θέλει να γίνει μητέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένα Ράπτη είναι μια από τις όμορφες πολιτικούς που έχουμε στην Ελλάδα και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας έδειξαν πόσο όμορφη ήταν στο γάμο της.

Η γνωστή πολιτικός η οποία ασχολείται με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τη ζωή της μετά το γάμο και αποκαλύπτει πως θα ήθελε να κάνει παιδιά!

«Για εμένα μετά τον γάμο δεν άλλαξαν τα πράγματα. Το πρότυπό μου μέσα στο σπίτι είναι η μητέρα μου, η οποία ήταν εξαιρετική νοικοκυρά και μαγείρισσα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλή μαγείρισσα αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Σωστός οικογενειάρχης είναι αυτός που είναι εκεί, που στηρίζει, που αναπαύει, που ανακουφίζει, που σε κάνει να χαμογελάς.

Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά. Πολλές φορές οι φίλες μου μού φέρνουν τα δικά τους παιδιά στο σπίτι για να κάνω baby sitting. Υπήρχαν μάλιστα φορές που, επειδή δεν είχα την πολυτέλεια χρόνου να κάτσω σπίτι, τα έπαιρνα μαζί μου στις εκδηλώσεις», είπε η Έλενα Ράπτη!

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα 2-6/11

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X