Media

Ελένη Τζώρτζη: Σοκάρει η αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση από παπά όταν ήταν 12

Ελένη Τζώρτζη: Σοκάρει η αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση από παπά όταν ήταν 12
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, η οποία μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από παπά όταν ήταν 12.

Το συμβάν έλαβε όταν το σχολείο θηλέων που πήγαινε, πήγε τις μαθήτριες στην εκκλησία για εξομολόγηση. «Μας πήγαιναν επί Χούντας να εξομολογηθούμε με το ζόρι» είπε στο OPEN.

«Με το που μπήκα στην εκκλησία, ο παπάς με παρενόχλησε σεξουαλικά. Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι, εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντας μου – για εκείνη την ηλικία – πράγματα, ανήκουστα» περιέγραψε.

«Δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό. Μου ψιθύριζε στο αυτί διάφορα λόγια σεξουαλικού τύπου, που εγώ στα 12 μου δεν τα είχα ακούσει. Αν μ’ αρέσει να μου κάνουν αυτό, το άλλο, αν θέλω να μου κάνουν αυτό;» προσέθεσε.

Μέχρι και σήμερα αδυνατεί να μπει σε εκκλησία, όπως εκμυστηρεύτηκε.

«Και μόνο η μυρωδιά της εκκλησίας, μου φέρνει ναυτία και όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την εκκλησία, μου είναι αντιπαθείς» είπε, ενώ ερωτώμενη για το εάν το είπε στη μητέρα της, παρατήρησε: «Εάν το έλεγα στη μαμά μου, θα έτρωγα και ξύλο. Πώς τόλμησα να σκεφτώ τέτοια πράγματα;».

Είπε ότι στο σχολείο υπήρχαν συνολικά 1.600 κορίτσια και διερωτήθηκε: «Το έκανε μόνο σε μένα αυτό, μέσα από τα 1.600;»

Σε ερώτηση για το εάν το είχε πει πουθενά, σημείωσε πως «τώρα το βγάζω από μέσα μου. Όταν μου λένε να πάνω στην εκκλησία, έστω για να δω την αρχιτεκτονική, δεν μπαίνω μέσα».

Κατήγγειλε, παράλληλα, την πολιτική στοχοποίησης των θυμάτων δηλώνοντας απογοητευμένη από το ότι οι καταγγελίες που έχουν έρθει στο «φως» δεν έχουν αντίκρισμα στην κοινωνία.

«Προπηλακίζονται τα παιδιά, οι κοπέλες, αμφισβητούνται» είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X