Media

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τη βερμούδα και τη σαγιονάρα στο Προεδρικό

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τη βερμούδα και τη σαγιονάρα στο Προεδρικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πορτοσάλτε: Σάλο είχε προκαλέσει χθες μια φωτογραφία που κυκλοφορεί από τη δεξίωση για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, όπου ένας καλεσμένος έφτασε στη δεξίωση φορώντας σαγιονάρες, βερμούδα και ένα ιδιαίτερα χαλαρό πουκάμισο, -ο Ιωάννης Στρατάκης, ο κορυφαίος βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ- σε μία αμφίεση που δεν ταιριάζει στην εκδήλωση.

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε χθες ζήτησε να διώξουν τη φρουρά του Προεδρικού επειδή τον άφησαν να περάσει.

Ενώ το πρωί στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του ΣΚΑΪ , υποστήριξε ξανά την άποψή του και εμμένει ότι κανένας και για κανένα λόγο δεν μπαίνει χαλαρά στο Προεδρικό Μέγαρο με αυτή την περιβολή. Και έστειλε μήνυμα στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε, που τον χλευάζουν και ταυτίζονται με τα τρολ των ακροδεξιών… «Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Μην χώνεσαι σε παρακαλώ, άσε με να πω αυτά που έχω να πω. Μη χώνεσαι! Φωνάζω γιατί με στοχοποιείτε».

«Η γνώμη μου είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε έχουμε δουλειά, είτε δεν έχουμε δουλειά δε μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για τη γνώμη μου;» κατέληξε ξεσπώντας ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Ιωάννης Στρατάκης κάνει λόγο για «διαστρέβλωση της πραγματικότητας», παρουσιάζοντας με ανάρτησή του στα social media τι προηγήθηκε.

«Τη Δημοκρατία δεν την κάνουν τα ρούχα. Ρωτήστε τον Κλεισθένη και τον Περικλή για το ποια μάρκα κοστούμια προτιμούσαν. Εγώ είμαι πιο κοντά με τη σαγιονάρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, με νόημα, απαντώντας σε όλους όσους έσπευσαν να χύσουν «τόσο λεκτικό δηλητήριο στο διαδίκτυο».

Γιατί ο Ιωάννης Στρατάκης πήγε με σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο – Η ανάρτησή του στα social

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X