Media

ΕΡΤ3: Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση της

ΕΡΤ3: Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο «μακρινός συγγενής» της ΕΡΤ, όπως λέγεται (και αντιμετωπίζεται από τη μητρική εταιρεία) η ΕΡΤ3, παρουσίασε αισθητή- αξιοπρόσεκτη άνοδο στην τηλεθέαση της την Τρίτη που μας πέρασε.

Όπως δείχνουν οι μετρήσεις της Nielsen Audience Measurement, την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΡΤ-3 κατέγραψε 1,5%, ενώ την Τρίτη 8 Ιουνίου σκαρφάλωσε στο 3,3%.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Τρίτη 8 Ιουνίου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης ήταν ο ΣΚΑΪ με 17,6%, δεύτερο το Star με 16,5%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 11,9% και τέταρτος ο Alpha με 10,4%.

Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Open TV με 6,4%, το Mega με 6,3%, η ΕΡΤ-1 με 5,2%, η ΕΡΤ-3 με 3,3%, η ΕΡΤ-2 με 1,5% και το Μακεδονία TV με 1,4%.

Ο διπλασιασμός στο μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ3, με αξιόλογες ελληνικές και ξένες παραγωγές στο πρόγραμμά της, οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνη την ημέρα μεταδόθηκαν αγώνες του Roland Garros, μεταξύ των οποίων και εκείνος ανάμεσα στο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ματέο Μπερετίνι. Δηλαδή το νούμερο 1 και το νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Δηλαδή (ξάνα) ισχυρό πόλο έλξης όχι μόνον για τους λάτρεις του αθλήματος αλλά και για κάθε φίλαθλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X